info[at]mikevanhoenselaar.nl


follow MikevHoenselaar at http://twitter.com
U zocht op: films
Er zijn 6 berichten gevonden

Zondagraadsel #7 // Easter eggs

Gepost in: Humor

Zelfs op paaszondag doen we aan een zondagraadsel. Voor iedereen inmiddels al bekend. Anders kun je ze in het zondagraadsel overzicht even nalezen en oefenen. Deze week was het Yvette die al snel het juiste antwoord had gegeven. Super.

Oplossing zondagraadsel #6 // Leeftijd van 3 zon...

MailmyDisc: Het ruilen van je DVD collectie

Gepost in: Overig

Hoe vet zou het zijn om je DVD's en CD's die je nooit meer draait of bekijkt te ruilen. Daarvoor in de plaats krijg je voor 1 euro DVD's en CD's die je wel wilt! Een super DVD/CD ruilservice. En hoe kan het dat ik hier nog nooit van gehoord heb als filmfreak.

Vroeger was muziek en fi...

Moviestills wedstrijd,ken je films

Gepost in: Overig

Aangezien ik een fan ben van goede en mooie (fantasy, aktie, comedy, thriller) films kan ik het natuurlijk niet laten om jullie daar ook eens mee te confronteren. Mij leek het wel leuk om samen met jullie eens te kijken wie er nu eigenlijk het meeste van films weet.

Het gaat als volgt....

Welke M&M ben jij?

Gepost in: Maandaglink

Vandaag weer een linkje dat inspeelt op de individualiseringstrend (iets concreter de User Generated Content en de Brandgagementtrend). Deze keer is het aan jou om jouw favoriete filmster om te toveren naar een ware M&M. Weet je wel, M&M's zijn die van chocolade en bestand tegen de warmte van je ...

Vrouwen willen wat een man niet heeft

Gepost in: Algemeen

Wat vrouwen willen is altijd iets dat een man haar niet kan geven. Wil ze dat je gevoelig bent, krijg je het klaar om eindelijk een gevoelig te zijn, is het wel weer wat anders. Tijd om eens te kijken wat voor man jij eigenlijk bent. Tijd voor een vrouw om eens te kijken welke man ze het aantrekk...

De weekendmarathon

Gepost in: Stage

Een weekend om niet snel te vergeten, een weekend waarop velen zullen volgen. Dit was het weekend dat ik verschillende turken voor het eerst ging ontmoeten. Turken die mij Antalya gingen laten zien. Turkije had genoeg voor mij in petto.

Een prachtige vrijdagmorgen, een prachtige dag om...